TEAMONTWIKKELING

Ontwikkeling van team en individu gaan hand in hand

Het één kan niet zonder het ander…

De context

Hoe ben je werkelijk van toegevoegde waarde

voor je team én jezelf

tegelijkertijd?

Dat kan alleen als je iedere dag ‘jezelf meeneemt naar je werk’. Verantwoordelijkheid nemen voor wie je bent, wat je doet en hoe je het doet. Hierop aanspreekbaar zijn en jezelf uitspreken. Of anders gezegd, jezelf zijn, vanuit je kracht. Tja…

De aanpak

Stel je voor dat iedereen vanuit zijn kracht werkt, dat iedereen ‘ok’ is wie hij is en dat ook zo voelt. Stel je voor dat het ok is als iets niet lukt en we dat gewoon bespreken en er zelfs van mogen leren. Stel je voor…

We hebben allemaal een beeld van ‘het ideale team’, dat het stroomt. Wat is er dan? En wat is daarvoor nodig? Zo zijn we van team weer terug bij individu.

DE VRAAG

Meestal kan iedereen benoemen wat er niet gaat in de samenwerking of waarom het resultaat niet lukt. Maar is dat de vinger op de zere plek?

Tijdens deze intake bespreken we de vraag (van het team) om deze helder te krijgen. Wat is je context? Wat is de opgave van het team?

AANPAK

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Antoine de Saint Exupery

Een maatwerk plan van aanpak. Heldere stappen geeft overzicht voor het hele team. Persoonlijke doelen, verbonden aan de doelstelling van het team. Want alleen als iedereen bijdraagt, kan het team slagen.

ACTIE

Aan de slag,

want zonder actie komt er niks in beweging en zonder beweging geen resultaat.

Op verschillende momenten met elkaar aan de slag. Tussentijds werken aan de doelen. Experimenteren met nieuw gedrag en gezamenlijke taal. Het beste uit jezelf halen, met een sterk team als resultaat.

‘Jezelf meenemen is de kern. Als teamleden zichzelf thuislaten, is een team verloren.’

De belofte

Persoonlijke- én team- ontwikkeling gegarandeerd

Werken vanuit de opgave van het team

Geen resultaat? Geld terug!

Wat de klanten zeggen

Linde is duidelijk in haar communicatie en draait er niet omheen waardoor het confronterend is met jezelf.

Commerciële dienstverlening - Vestigingsdirecteur

Linde is een gedreven en betrokken trainer en coach. Ze weet op de juiste momenten, de juiste vragen te stellen die je even stil zetten.

Zakelijke dienstverlening - Manager finance en control

Linde is een bevlogen professional die ongeacht functie en hiërarchie eerlijk zegt waar het op staat. Dat is soms confronterend, maar dat is dan maar zo, zonder wrijving geen glans.

Commerciële dienstverlening - Vestigingsdirecteur

Linde heeft als coach de individuele managers gespiegeld en geholpen zichzelf en elkaar beter te begrijpen. Linde heeft een arsenaal aan hulpmiddelen en theorieën die zij goed weet in te zetten op relevante momenten. Er staat inmiddels een goed management team die samen een fantastische slag gemaakt hebben. Een hechte groep die elkaar goed weet te vinden en aanvullen en bovenal veel plezier met elkaar hebben!

Erik van der Made - Directielid UWV Gegevensdiensten