Human Design

De blauwdruk van jouw leven

Hoe ben jij het beste jezelf?

Jouw Human Design profiel geeft je allereerst inzicht in wie je bent. Maar veel praktischer geeft het je een handvat om jezelf te zijn.

Het aanbod

In onze steeds veranderende wereld is het vinden van persoonlijke afstemming en begrip essentieel voor zowel individuele groei als professioneel succes. Human Design is een uniek instrument om deze afstemming te bereiken.

Wil jij ook aan de slag met Human Design? Dat kan op de volgende manier:

  • Persoonlijk gesprek nav jouw Human Design chart
  • Je eigen Human Design boek
  • Workshop Human Design en de kleine groep (penta)
  • Workshop connectiviteit; jij en de ander
  • Expeditie Helderheid; jouw patroon helder

‘Het mooiste dat je kunt zijn is jezelf. Het klinkt waar en zelfs logisch, maar hoe doe je dat goed? Dat is ieders uitdaging.’

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek leg ik je jouw Human Design profiel aan je uit. En dan? Dan ga je aan de slag. Experimenteren, ervaren en leren. Dan komen er wellicht vragen, gedachten of behoefte aan verdieping. Dan is een afspraak zo gemaakt en help ik je verder op jouw pad.

Je eigen Human Design boek

Ontvang jouw unieke Human Design profiel uitgeschreven als een persoonlijk Human Design boek. Je kunt hier meteen de diepte mee induiken, het op je gemak nalezen en direct in de praktijk brengen. Wil je er toch graag (alsnog) een gesprek over, dan is de basis vast gelegd.

Workshop Human Design en de kleine groep (penta)

Ervaren, begrijpen en analyseren

Tijdens de live bijeenkomst ga je in een oefening ervaren hoe de energie in de penta werkt of niet… Want als de energie er niet is, dan merk je dat meteen. Dan aan de slag met theorie om vanuit daar te begrijpen wat er in de oefening gebeurde. Als laatste ga je jouw eigen groep analyseren. Hoe stroomt het in je team, je vriendengroep of in je gezin?

Na de livedag volgt er een online terugkomsessie. We delen wat we hebben ervaren en er is ruimte om al je vragen te stellen. Dus niet alleen een leerzame dag, maar dan aan de slag in jouw eigen praktijk.

Datum: live workshop op vrijdag 7 juni 2024 + een online terugkomsessie (datum volgt later)
Tijd: van 10.00 uur t/m 16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Locatie: Schuur van Scherpenzeel, Vianen
Investering: €300,- excl BTW

Workshop connectiviteit; jij en de ander

Wat gebeurt er als twee mensen samen komen? Er is chemie of niet, het stroomt of niet, je kunt fijn met elkaar samenwerken of niet, etc. Iedereen kent deze ervaring, soms werkt het super en soms helemaal niet en botst het zelfs. Hoe dat komt, leer je in deze workshop.

Jouw Human Design chart is jouw blauwdruk, maar als je in de energie van een ander komt, ontstaat er een nieuw beeld, een nieuwe energie. Waar kijken we naar bij connectiviteit? Waar moet je op letten en wat zijn belangrijke aspecten? Dit, en meer, komt langs in deze workshop.

Je kunt aan de slag met jouw chart en die van je partner, je beste vriendin, je collega, je kind of naar wie je ook maar benieuwd bent. Wat loopt soepel, waar vul je elkaar aan, waar is het lastig? Allemaal vragen waar je helderheid over gaat krijgen. Dus neem je eigen chart mee, maar zeker ook die van belangrijke anderen.

Datum: nog te plannen, geef je op als je wil deelnemen
Tijd: van 10.00 uur t/m 16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Locatie: Schuur van Scherpenzeel, Vianen
Investering: €325,- excl BTW

Expeditie Helderheid; jouw patroon helder

We hebben allemaal van die dingen die niet fijn zijn in ons leven, sluimerende kleine dingen of situaties waar we steeds tegenaan lopen. We kunnen deze dingen zien als op zichzelf staand, maar als je er beter naar kijkt blijkt het te gaan om een patroon. Wat is dit patroon? Wat is jouw thema? Dit is wat helder wordt op deze expeditie. Simpel, doeltreffend en heel helder!

Datum: 16 mei
Tijd: van 13.00 uur t/m 17.00 uur
Locatie: midden Nederland
Investering: €275,- excl BTW

Expeditie Eigenheid; jouw patroon doorbroken

En als je je patroon helder hebt, dan is het tijd om ermee aan de slag te gaan. Je zal zien dat de kern van je thema gaat over jezelf zijn, jezelf (laten) zien, voor jezelf gaan staan of iets van die strekking. Human Design is dan jouw handvat om precies te zijn wie jij hoort te zijn. Aan de slag in een tweedaagse sessie, een persoonlijk gesprek en een afsluitende middag. Want het mooiste dat we kunnen worden is onszelf!