GROEIEN IN (PERSOONLIJK) LEIDERSCHAP

Hoe je met plezier altijd
‘jezelf mee neemt naar je werk’.

Het traject om te worden wie je altijd al was.

De context

Dat is het wonderlijke van verandering: we vinden het reuze lastig en toch is het er steeds. Dus of we nu willen of niet, veranderen moeten we toch.

Hoe kun je jezelf zijn in iedere kontext?

Het traject

ANALYSE

Vaak weet je het wel ongeveer, maar wat is precies je vraag?

Een specifieke vraag, geeft een specifiek antwoord.

Tijdens deze intake bespreken we je vraag om deze helder te krijgen. Wat is je kontext? Wat behoeft aandacht? En wat heb je al ‘in the pocket’?

AANPAK

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Antoine de Saint Exupery

Een helder plan dat richting en sturing geeft in dit traject. Wat ga je doen? En wanneer is het af? En wat is er dan, als het af is? Beginnen met het eind in zicht is de meest effectieve manier.

ACTIE

Aan de slag,

want zonder actie komt er niks in beweging en zonder beweging geen resultaat.

Een maatwerk traject met gesprekken, inzet van tools en huiswerk. Aan de slag, experimenteren met nieuw gedrag om te ervaren hoe dat werkt. In het doen wordt het geloof voelbaar. 

‘Het coachingstraject waar je niet op zit te wachten,

maar wel nodig hebt…’

De belofte

Dit traject ga je voelen

Een praktische koppeling naar jouw praktijk

Geen resultaat? Geld terug!

Wat de klanten zeggen

Als coach wist zij mij snel te doorgronden. Ze heeft op een duidelijk, doch vriendelijke, wijze aangegeven wat mijn valkuilen waren. Linde is doortastend en geduldig, en legt de vinger op de zere plek. Ze is duidelijk in haar communicatie en draait er niet omheen waardoor het confronterend is met jezelf. Doordat ze een spiegel voor je houdt, krijg je inzichten om verder te gaan. Ze helpt je om jezelf verder te ontwikkelen door te stimuleren om concrete acties uit te voeren, maar ook te luisteren naar je gevoel.

Hoi-Yee Man, Senior Consultant, Royal Haskoning DHV

Linde had na 1 gesprek feilloos op tafel gelegd waar de knelpunten lagen.
Om vervolgens met zeer praktische uitleg en simpele hulpmiddelen mij in een andere bewustzijn laag brengen. Een fantastisch proces om bij mijzelf te ervaren, waar menig lach en traan zijn omarmd. Stabiliteit en focus kwam in de plaats voor ontwricht gevoel.

Carla Jansen - zelfstandig orthomoleculair therapeut

Linde weet in een kort tijdsbestek een vertrouwde veilige setting te creëren waardoor je jezelf bloot geeft en getriggerd wordt om verder te kijken en te stretchen.

Antoni Poot - Directeur LATEI

Linde is een gedreven en betrokken trainer en coach. Ze weet op de juiste momenten, de juiste vragen te stellen die je even stil zetten.

Zakelijke dienstverlening - Manager Finance en control

Linde is een bevlogen professional die ongeacht functie en hiërarchie eerlijk zegt waar het op staat. Dat is soms confronterend, maar dat is dan maar zo, zonder wrijving geen glans.

Commerciële dienstverlening - Vestigingsdirecteur